Om oss

BJERKREIM & HANSEN er et Entreprenør selskap i vekst og driver med alt fra rørlegging, graving, vegbygging til asfaltering og legging av belegningsstein.

Fra våre lokaler i Aksdal har vi levert tjenester til private, bedrifter og kommuner i Agder, Rogaland og Vestland fylke, men tar også på oss oppdrag i resten av landet.

Vi har i dag 8 dedikerte og dyktige ansatte som hver dag gjør sitt ytterste for å gjøre våre kunder fornøyde. Vår høyeste prioritet er nøyaktighet og kvalitet når vi utfører oppdrag for deg.

Vi tror på et inkluderende arbeidsliv og har derfor  inngått en avtale med Futurum Norgemed å veilede skoleungdom over i yrkeslivet på en god måte.

Navn *
Fill out this field
E-post *
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
Melding *
Fill out this field
Norsk Arbeidsmandsforbund

Norsk Arbeidsmandsforbund er en del av LO, og ble stiftet i 1895 av anleggsarbeidere. I dag organiserer NAF rundt 33 tusen medlemmer innenfor flere bransjer.

Startbank

Vi er registrert i Startbank. StartBANK er en kvalifikasjonsordning for kvalitetssikring av bedrifter i byggebransjen.

Sentral godkjenning

Sentral godkjenning er en frivillig ordning som dokumenterer faglig kompetanse, rutiner for kvalitetssikring, og at foretaket har betalt skatter og avgifter.

Godkjent lærebedrift

Vi følger opplæringslovens krav til faglig kompetanse og har rutiner for opplæring og oppfølging av lærlinger.

HMS REG

Vi tar HMS og arbeidsmiljø på alvor, og benytter oss av HMS REG for å sikre våre kunder at vi følger lover og forskrifter.

ADK sertifisert

Vi er ADK sertifisert og har nødvendig kompetanse for etablering av vann- og avløpsanlegg.

Transportløyve

Vi har fellesskapsløyve – gods og har tillatelse til nasjonal og internasjonal transport med motorvogn i Norge og EU/EØS.

MEF

MEF er en frittstående bransjeorganisasjon som representerer maskinentreprenører.